Personal

Een nieuwe opleiding (persoonlijke update)


Het is alweer een tijdje geleden dat mijn laatste blogpost online kwam. Terwijl er op mijn blog weinig gebeurde, veranderde er voor mij een hele boel. 

Als je mijn blog al een tijdje volgt heb je misschien meegekregen dat ik aan een nieuwe opleiding ben begonnen, namelijk Diermanagement. Eind augustus had ik de introductieweek van mijn nieuwe school, iets waar ik van tevoren erg tegen opzag en niet zoveel zin in had. Gelukkig was het een super gezellige (maar toch ook vermoeiende) week en had ik een leuk introductiegroepje waar ik ook nu bijna elke week nog gezellige dingen mee doe.

En de foto hieronder is trouwens écht de beste foto van de hele week die ik kon vinden, haha.

De eerste 4 weken van mijn opleiding zitten er nu op en man, wat waren die eerste weken zwaar. Een nieuwe klas met nieuwe mensen waarmee je contacten moet leggen, alle nieuwe informatie in je op proberen te nemen én al het huiswerk en de opdrachten die meteen op je af komen. Het koste me zó veel energie! 

Gelukkig ben ik die eerste weken goed doorgekomen en gaat alles nu wat meer vanzelf. Doordeweeks slaap ik bij Niels thuis, dat is lekker in de buurt van mijn school en daardoor hoef ik gelukkig niet heel vroeg mijn bed uit. Mijn klas is gezellig en iedereen is aardig. Alle opdrachten zijn ondertussen wat duidelijker geworden, want in het begin waren die eigenlijk voor iedereen nog erg onduidelijk. In vier weken tijd heb ik zelfs al heel veel geleerd en ik heb leuke praktijkdagen achter de rug waar we leerden met dieren om te gaan. 

Tot nu toe is mijn opleiding erg leuk en daar ben ik blij mee, want van tevoren twijfelde ik nog een beetje! Ik hoop dat ik, nu alles wat duidelijker wordt, binnenkort weer tijd heb om leuke artikelen te bedenken voor mijn blog en andere dingen te doen die ik leuk vind en waar ik de afgelopen weken niet echt tijd voor heb gehad.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s